Vertel me eens:Wat zou je doen als je niet bang zou zijn?

Lieve vrouw

Herken je dit

 • Je merkt dat je je laat leiden door je ratio. Verstrikt tussen gedachten en gevoelens. Gedachten als, "Ben ik wel goed genoeg?", "Wat zullen anderen wel niet van me denken?", "Wat als ik faal?", "Ik moet sterk en onafhankelijk zijn.", en zo voort.
 • Je staat 24/7 AAN en hebt geen rust in je hoofd. Hard werken is waar je goed in bent en wat je ver heeft gebracht. Er lijkt geen einde te komen aan je to-do-lijst en je agenda staat van voor tot achter volgepland.
 • Je bent streng voor jezelf en het is nooit goed genoeg. Je blijft maar perfectioneren en legt de lat hoog. Soms houdt het je zelfs tegen om überhaupt ergens aan te beginnen.
 • Ondertussen vis je naar erkenning van anderen en ben je hongerig naar de zoveelste cursus of het volgende boek waarvan je hoopt dat die je wél de antwoorden geeft waar je naar zoekt.

Maar ergens diep vanbinnen weet je het wel. Je droomt en fantaseert erover. Maar hoeveel je er ook over leest, luistert of mediteert, alles trek je later in twijfel. Wat als je de verkeerde keuze maakt? Is het nu wel het juiste moment?

Het heeft er nog nooit voor gezorgd dat je écht die keuzes maakt om te stoppen met wat je niet echt wilt doen.

Zet nu de eerste stap. Boek een kennismaking met mij

Een cadeau voor jouE-book Mindful & Succesvol

Een leven waarvan je écht kan genieten en dat volgen waar je ten diepste naar verlangt. Maar wat dan? En hoe? Hier kan je alleen nog niet zo goed bij of heb je het lef nog niet om er volledig voor te gaan. Goed nieuws; je bent op de juiste plek. Deze pagina's beloven je een pad uit de kooi naar een nieuwe visie op jezelf en jouw leven. Vul je gegevens in en ontvang de guide in je mailbox.

Adem in. Adem uit.

Stel je een wereld voor waarin je

 • Je niet meer laat tegenhouden door twijfels, onzekerheden en angsten. Je spreekt vol vertrouwen uit waar jij diep vanbinnen naar verlangt.
 • De moed hebt om jezelf en jouw wensen op nummer één te zetten.
 • Je grenzen herkent en die met vertrouwen aangeeft. Jij weet wat je belangrijk vindt en deelt je agenda in precies zoals jij dat wilt.
 • Durft te benoemen wat niemand durft te zeggen, omdat je weet dat je helemaal kan vertrouwen op wat jij weet en voelt.

Onder mijn begeleiding laat ik je voelen wat je nodig hebt, ervaren wat je wilt ervaren en zijn wie je bent.

Ben jij benieuwd hoe dat er voor jou uitziet?

Plan hier een kennismaking met mij

Het coaching traject

Dit is wat je kunt verwachten

1

Helemaal voor jou

Ze noemen me ook wel eens een “professioneel cheerleader”. Ik ben er volledig voor jou. Geef ruimte aan alles wat er is, een zetje in de richting die spannend is en hou je hand vast terwijl je jouw onbegaande pad bewandeld.

2

De diepte in

We starten met een sessie waarin we samen onderzoeken wat het is dat jij diep vanbinnen graag wilt en wat je mag gaan loslaten om daar te komen. I’ve got your back girl.

3

Je hart volgen

8 Sessies waarin we aan de slag gaan. We nemen álle tijd die er nodig is. En ik help je richting jouw doelen met mijn rugzakje vol fijne tools. De sessies zijn online. Na het traject laat ik je nog niet helemaal los. We spreken een terugkom moment af na ongeveer 3 maanden.

4

Vijf-Sterren behandeling

Een vijf-sterren leven verdiend een vijf-sterren behandeling. Ik hou van persoonlijk contact en de tijd tussen onze sessies ben ik er voor je. Want in die tijd ga je stappen zetten die soms heel spannend kunnen voelen.


Na dit traject

 • Weet je hoofd en hart te onderscheiden en hoe je met vertrouwen je gevoel mag volgen.
 • Kan je krachtige keuzes maken die goed voelen, omdat je je saboterende patronen snel herkent en makkelijk weet te doorbreken.
 • Weet je hoe je verbindt met je verlangens.
 • Heb je de moed om jezelf en jouw wensen op nummer één te zetten.
 • Weet je hoe je verbindende relaties kan creëren zonder dat je jezelf verliest.
Maak kennis met mij

Jouw investering: € 3.300,-

Betalen in termijnen mogelijk. Ben je in loondienst? Veel trajecten worden vergoed door de werkgever. Vraag in onze kennismaking naar de mogelijkheden.

Nog even dit

Is dit coaching traject iets voor mij?

Naast een persoonlijke klik is het volgende belangrijk:

 • Je bent ambitieus. Maar je weet ook dat er meer is in het leven dan werken. Je bent op zoek naar een ontspannen balans die voor jou werkt. 
 • Je staat open voor persoonlijke ontwikkeling en je bent bereid om uit je comfortzone te stappen in een veilige omgeving. Je bént niet jouw angst, maar jouw angst kan je eigen professionele groei behoorlijk in de weg zitten.  
 • Je bent gedreven, ambitieus en nieuwsgierig. Je wilt niet zomaar je leven leven, maar echt begrijpen en voelen wat leven is.

Voel jij nog steeds een YES! Vraag dan snel een gesprek aan.

Plan hier een kennismakingsgesprek

Lieve woorden met impact

Ze zeggen allemaal "je leeft maar één keer"

En wie ben ik om jou hetzelfde te vertellen?

Met een topsportverleden was ik het schoolvoorbeeld van een harde werker. Om mezelf te bewijzen. Dat lukte, want voor de buitenwereld had ik alles. Een goede baan met een mooi salaris, auto van de zaak, een super sociaal leven, een lange stabiele relatie en een koophuis. Een prachtig sociaal gewenst plaatje vol zekerheden.

Maar ik voelde me niet volledig vrij en gelukkig. Ik had een sterk gevoel dat er meer in mij zat. Dat er meer in het leven zat. Steeds vaker werd ik geconfronteerd met situaties dat het leven écht te kort is om op een plek te blijven waar je niet blij bent. Maar pas toen dierbaren ernstig ziek werden ik rigoureus grote knopen door.

Ik wil je helpen herinneren dat iedere dag ertoe doet en dat je mag genieten alsof het je laatste is.

Inmiddels beweeg ik me al ruim 7 jaar in de wereld van persoonlijke groei, heb ik mogen leren van de beste coaches, trainers en psychologen en laat ik me ICF certificeren. Want jij verdiend het allerbeste op weg naar jouw vijf-sterren leven.

Lees hier mijn volledige verhaal