Linda van Tilborg

Eigenaar Amour Beauty

Via via ben ik terecht gekomen bij Kim. Nu is dat een van de beste beslissingen die ik ooit heb kunnen nemen om verder te kunnen groeien.

Ik heb nooit gedacht dat ik zo verliefd zou worden op het ondernemen. Ik ben begonnen aan een heel nieuw avontuur, een nieuw concept ongeveer wetende waar ik naar toe zou willen, maar niet alles op een rijtje kon plaatsen.

Via via ben ik terecht gekomen bij Kim. Nu is dat een van de beste beslissingen die ik ooit heb kunnen nemen om verder te kunnen groeien. Ik ben super blij en ik heb veel meer rust in mijn hoofd. Kim heeft me geholpen om alles stapje voor stapje alles uit te werken in plaats van door elkaar, waardoor ik door de bomen het bos niet meer zag. En nog belangrijker: ze helpt me om erachter te komen wat ik precies wil en hoe ik dat ga aanpakken.

Inmiddels heb ik een helder plan en het vertrouwen dat het goed gaat komen. We gaan hard en het is super leuk om daar mijn weg in te vinden. Kim, dankjewel dat jij met mij dit avontuur bent aangegaan en dat je altijd voor me klaar staat.

Kim van Grunsven

Eigenaar en coach bij Future Coach

Het resultaat; ik voel vertrouwen, rust en geniet met volle teugen van de ondernemersreis.

Een review schijven voor deze powervrouw is bijna onmogelijk. Ik kan namelijk maar moeilijk in woorden uitdrukken wat haar begeleiding voor mij betekend heeft. Als ik het even echt niet meer zag zitten stond zij daar. Klaar om me op te vangen en weer vol nieuwe energie te stoppen. Ook de technische dingen in het ondernemerschap, sales en marketing waren als sneeuw voor de zon verdwenen als Kim in de buurt was.

Het resultaat; ik voel vertrouwen, rust en geniet met volle teugen van de ondernemersreis. Daarnaast heb ik dankzij haar hulp ook nog eens een site die impact maakt en gegarandeerd klanten aantrekt. Blijer kan ik niet zijn!

Anoniem

Student, Rotterdam University

In slechts een paar sessies heeft ze mij al geholpen om meer progressie te boeken, dan mij in de afgelopen jaren zelf gelukt is.

Ik kan niets anders zeggen dan dat Kim een geboren coach is. In slechts een paar sessies heeft ze mij al geholpen om meer progressie te boeken, dan mij in de afgelopen jaren zelf gelukt is. Door haar oprechte interesse, scherpe vragen en uitdagende oefeningen leef ik nu al minder ‘in mijn hoofd’ en durf ik meer te kiezen voor wat ik zelf echt wil: zowel zakelijk als privé). Ik kan niet wachten om te zien waar ik over een aantal maanden zal staan!

Floortje Aben

Ondernemer en eigenaar van FOCUS

Kim legt geen advies op maar laat je zien wat je zelf al weet en brengt je bij de kracht die al in je zit.

Kim is iemand die je "echt" ziet. Ze is puur en sprankelend. Iemand die je kan spiegelen en je aan het denken zet. Kim legt geen advies op maar laat je zien wat je zelf al weet en brengt je bij de kracht die al in je zit. Dit vind ik echt haar kwaliteit. Daarnaast heb ik kim ook sessies zien geven in groepsverband. Ze creëert een veilige, warme setting waar iedereen de ruimte voelt om zichzelf te zijn. Kim is een echte up-lifter en elke vrouw verdient een kim. Dankjewel, voor je mooie persoonlijkheid.

Marjon

Accountmanager

Ontzettend fijn coaching traject gehad met Kim.

Ontzettend fijn coaching traject gehad met Kim. Open gesprekken, geen druk, zet je aan het denken en een aantal praktische opdrachten. Absoluut een aanrader!

Kirsten

Teamleider

Ik heb in het verleden al vaker gesprekken gehad met coaches, maar Kim steekt er met kop en schouders bovenuit!

Kim is een enorm betrokken coach die echt altijd voor je klaar staat, ook buiten de gesprekken om. Ik heb in het verleden al vaker gesprekken gehad met coaches, maar Kim steekt er met kop en schouders bovenuit! Het voelt alsof je met je beste vriendin praat en dat maakt ieder gesprek zo bijzonder!

Fenna Vankan

Employment Law

Ze stelt prikkelende vragen, komt met praktische oefeningen en geeft richting aan gedachten.

Door haar spontaniteit, warme persoonlijkheid en het vermogen om goed te luisteren, laat Kim je direct op je gemak voelen. Haar manier van coachen is flexibel, no-nonsense, betrokken en praktisch. Kim geeft geen advies en ook bepaalt zij de koers niet; want “de wijsheid heb je zelf al in pacht”. Ze stelt prikkelende vragen, komt met praktische oefeningen en geeft richting aan gedachten. Kim is een powervrouw, en inmiddels niet meer mijn coach, maar een vriendin die mij (on)gewild aan het denken zet ;)

Jolien de Jong

Eigenaar en coach bij JDJ Coaching

Haar enthousiasme en spontaniteit zorgen ervoor dat je je snel op je gemak voelt bij haar en ze begeleidt je met een no-nonse houding naar meer yeahhh momenten voor jezelf!

Ik heb Kim leren kennen als een liefdevolle en nieuwsgierige vrouw. Haar empathie en luisterend vermogen staat voorop en daarmee is ze een geweldige coach.
Haar enthousiasme en spontaniteit zorgen ervoor dat je je snel op je gemak voelt bij haar en ze begeleidt je met een no-nonse houding naar meer yeahhh momenten voor jezelf!
Thanks lieve Kim voor wie jij bent!