Je hebt niks te klagen, toch?

We verlangen er allemaal naar om vrij te zijn, maar toch voelen we ons gevangen in ons dagelijks leven, verteerd door angst en onwaardigheid. – A Radical Awakening, Dr. Shefali (2021)

Misschien herken je dit wel; je bent ambitieus en je hebt het goed voor elkaar. Een goedbetaalde baan of een eigen onderneming, een groot sociaal leven, een fijne woning en misschien heb je zelfs wel een lange stabiele relatie. In ieder geval vind je dat je niets te klagen hebt. Toch?

Maar er knaagt wel iets. Een sterk gevoel dat er nog zoveel meer in jou zit en dat er iets is dat je remt. Want, is dit het nou? Diep vanbinnen weet je dat je hier met een reden bent. En dat is niet om van 9 tot 5 te leven. Dit toegeven voelt een beetje eng, want je kan er nog niet zo goed bij. Je wilt weten wat het dan wél is, maar je mist nog een heldere visie of het lef om er volledig voor te gaan.

Het antwoord ligt binnen in je. In je hart. En dat klinkt wazig. Je bent namelijk gewend om beslissingen te maken op basis van je ratio, niet op gevoel. Maar zo moeilijk is het niet. Je hart volgen betekent het gevoel achterna dat jou diep vanbinnen vreugde en plezier geeft. Het geeft niet dat je er nu nog niet helemaal bij komt. Met innerlijk werk leer je om uit je hoofd te komen en op je gevoel te vertrouwen. Het gevoel dat je voelt dat je helemaal leeft.

Het is tijd om je hart radicaal te volgen, met een helder plan waar jouw hele lichaam en geest JA tegen zegt. En goed nieuws: je bent op de juiste plek.

Rise Woman. You playing small does not serve the world.

Ik zie je. Ik begrijp je. Je wilt vooruit, maar er is iets dat je remt.

Met een topsportverleden was ik het schoolvoorbeeld van een harde werker. Een prestatiedrang voor succes en erkenning. En dat lukte, want voor de buitenwereld had ik alles. Een goede baan met een mooi salaris, auto van de zaak, een koophuis, een super sociaal leven en een lange stabiele relatie. Een perfect maatschappelijk plaatje vol zekerheden.

Maar ik voelde me niet vrij en gelukkig. Mijn reis naar binnen begon toen dierbaren, waaronder mijn zusje, ernstig ziek werden. Ik zag mezelf en mensen om mij heen verdoofd opgaan in onbelangrijke dingen en vergeten om gewoon te genieten. Geconfronteerd met de vergankelijkheid van het leven, zag ik dat iedere dag ertoe doet.

Het leven is echt te kort om op een plek te blijven waar jij je klein houdt en je laat tegenhouden door angsten en onzekerheden.

It’s my mission to help you Rise to your highest self.

Het is mijn missie om een nieuwe manier van leven te creeëren buiten het “normale”. Een leven waarin jij helemaal jezelf kan zijn, zonder dat je je hiervoor wilt excuseren.

Wie ben jij als je helemaal op je best bent? Wat doe en voel je dan? Lig je ’s nachts wakker met angsten of zorgen over de toekomst? Ben je onzeker, omdat je nog bent waar je zou willen zijn? Ik vul het even voor je in: waarschijnlijk niet.

Weet je, je hoeft niet hard te werken om haar te kunnen zijn. Jij bént haar al. Het enige wat jij hoeft te doen is haar plek in te nemen.

Ben jij er klaar voor? Zet de eerste stap en boek hier een gratis Empowerment Sessie met mij. Ik kijk ernaar uit om jou met alles wat er al is en gaat komen te ontmoeten.

Zet hier je eerste stap naar vrijheid